Disclaimer

Alt det med småt.

Generelt.

Informationer på urtegartneriet.dk er af general karakter. Anvendelse af sidens informationer sker for brugerens eget ansvar og risiko. 

Ansvar.

Urtegartneriet påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider, der eventuelt måtte linkes til fra denne hjemmeside ligesom Urtegartneriet ikke kan stilles til ansvar for fejl eller ændringer på denne hjemmeside.

Dette gælder også vedrørende oplysninger meddelt via hjemmesiden af Urtegartneriet angående arrangementer. 

Hjemmesiden er beskyttet af lov om ophavsret, og hjemmesiden eller dele heraf må derfor ikke gengives uden tilladelse fra Urtegartneriet .

Disse sider er opslags- og referenceværker, og er ikke beregnet til at foretage diagnosticering efter, eller som vejledning til behandling af syge mennesker. De på siderne nævnte planter og forslag til opskrifter, bør ikke erstatte autoriseret lægelig behandling.

Forfatterne fralægger sig ethvert ansvar for skader forårsaget af ukvalificeret brug af de på disse sider nævnte planter og eventuelle forslag til opskrifter.

Urtegartneriet kan naturligvis heller ikke tage ansvaret for oplysninger på nogen af de sider vi linker til, da de kan ændre sig løbende.